Nederlands
Wie is Jesse van Doren?

Jesse is an entrepreneur with a strong passion for digital marketing as well as helping companies achieve growth for their business through critical analysis.

What is Brize?

Jesse founded Brize with the idea that he could bring better insight to various companies through customized team workshops, hackathons, and events that address that business’s needs.

Wie is Jesse van Doren? What is Brize?

Design: van website tot apps en infographics. Esthetisch mooi, voor een betere user experience (UX) en uitermate functioneel. Belangrijke eigenschappen die wat ons betreft samenkomen als we een ontwerp maken.

Wie is Jesse van Doren?

Jesse is an entrepreneur with a strong passion for digital marketing as well as helping companies achieve growth for their business through critical analysis.

What is Brize?

Jesse founded Brize with the idea that he could bring better insight to various companies through customized team workshops, hackathons, and events that address that business’s needs.

We zorgen er als grafisch ontwerper voor dat we jouw website, app of andere online en offline uitingen ontwerpen zoals jij die graag ziet.

We zijn website ontwerper en app ontwerper. Ook zijn we designspecialist voor allerlei andere toepassingen. We ontwerpen zaken voor zowel online als offline, denk aan infographics en banners. Altijd op basis van een goed beeld van wat je wilt uitstralen. En wie de doelgroep is. Zodat de boodschap goed aansluit en de vormgeving aansluit bij de locatie waar het design te zien zal zijn.

We houden rekening met de snelheid waarmee bezoekers of passanten het design moeten kunnen verwerken. En welke doelstelling zij hebben als ze een banner of een infographic zien. Om daar het ontwerp op af te stemmen, zodat dit de beste conversie oplevert. Met kennis van zaken en data uit websites. Kennis die we ook offline toepassen, net als in apps en andere vormen van grafisch ontwerp die we maken.


Wat doet een specialist in web en grafisch design?
De specialist in design of grafisch ontwerper heeft een aantal verschillende taken. Wij zorgen ervoor dat we de boodschap die je graag over wilt brengen online of offline zo mooi en functioneel samenvatten. In een grafisch ontwerp, webdesign of ander ontwerp. Waar alles uit blijkt, zonder dat daar (veel) uitleg bij nodig is. Wij benutten de mogelijkheid van een afbeelding of een foto, om meer te zeggen dan duizend woorden.

Dat betekent dat we als grafisch ontwerper of website ontwerper altijd werken vanuit een specifieke wens om een boodschap over te brengen. Op een specifieke doelgroep en op een specifieke locatie. Stuk voor stuk belangrijke elementen, die bepalen hoe het ontwerp eruit moet komen te zien. Om ervoor te zorgen dat de doelgroep de boodschap niet mist. Open staat voor de verwerking daarvan en zich aangesproken voelt. We gaan als app ontwerper anders te werk dan wanneer we aan een infographic werken. Toch is de basis altijd hetzelfde. Wij zorgen er namelijk voor dat we jouw vage idee of boodschap op een duidelijke manier overbrengen door middel van een design of ontwerp.

We doen dat voor allerlei toepassingen. Zoals een website, een app, infographic of een banner. Online en offline, altijd met de doelgroep, de boodschap en de locatie in het achterhoofd. Daar waar mogelijk zorgen we voor meetbare resultaten. Door middel van een A/B-test met twee varianten of door na te gaan hoeveel mensen een banner aanklikken. In lijn met de belangrijke KPI’s voor je organisatie, zodat ook het design daaraan zal bijdragen. We hebben als grafisch ontwerper en designer ook oog voor de commerciële belangen. Op basis van de belangrijke KPI’s, optimaliseren we vervolgens de designs voor meetbare resultaten.


Grafisch ontwerp: in alle facetten
We zijn als grafisch ontwerper gespecialiseerd in alle belangrijke facetten van het design. Dat betekent dat we kunnen werken aan bijvoorbeeld:

Vergelijkbare artikelen

Want to see how my team at Brize can help you integrate better into the smart cities of the future? Sign up for our newsletter.

Please enter your first name
Please enter your last name
Email address is invalid, please correct

Bedankt!

I have received your message and will be in touch very soon, thank you for your interest.