Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Een bureau voor brainstormsessies: wat kun je daarvan verwachten? We zijn jonge creatieven met uitgebreide ervaring bij grote en kleinere organisaties. En met diepgaande expertise, zowel online als offline.

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wij zijn de ideale brainstorm-partner, met kennis van de online wereld. Voor een integrale strategie en creatieve ideeën, om online en offline een merk of organisatie met elkaar te verenigen. Of je ons nu wilt inzetten om een brainstormsessie te begeleiden of onze kennis en ervaring gebruikt om de eigen organisatie te challengen. Bij ons ben je aan het goede adres als je een brainstormsessie wilt organiseren.

We zijn gespecialiseerd in brainstorms tijdens interatieve sessies, voor uiteenlopende organisaties. Voor grote bedrijven die zoeken naar een creatieve manier om zich opnieuw te presenteren. En voor kleinere organisaties die het groter aan willen pakken. Om een breed publiek te bereiken of voor een heel specifieke doelgroep. Met een doordachte campagne of een structurele aanpak, op basis van een brainstormsessie waarin we de weg vrijmaken voor revolutionaire ideeën.

Dit doet een bureau voor brainstorms
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? We beschikken over een aantal belangrijke vaardigheden, waarmee we het onderste voor je uit de kan helpen te halen bij het organiseren van een brainstormsessie:

1. Digitaal vaardig
We kennen de online wereld en maken jouw organisatie future-proof. Dankzij het jonge karakter van ons bedrijf lijken we soms wel online geboren te zijn. Wij weten hoe je online zichtbaar kunt worden en we zorgen ervoor dat je daar bent waar het gebeurt. Om de doelgroep slim te bereiken, via een social media campagne, een eigen app, een nieuwsbrief of een van de andere online kanalen die er beschikbaar zijn. Het resultaat van creatieve brainstorms, waarin gebaande paden niet langer de weg leiden.

2. Gefocust op campagnes
Van laagdrempelige brainstormsessies tot complete communicatiecampagnes. Vanuit een breed georiënteerde brainstorm, waarin we zoveel mogelijk disciplines betrekken. Voor een boodschap waar niemand omheen kan, door online en offline perfect in elkaar over te laten lopen. Zichtbaar voor de specifieke doelgroep en uitermate geschikt om jouw boodschap op een duidelijke manier voor het voetlicht te brengen.

3. Innovatief en creatief
Ze gaan hand in hand, onze passie voor innovatie en aangeboren creativiteit. Wij ontwikkelen ideeën en campagnes waarmee je vooruit kunt. Door het anders te doen dan anderen, op een manier die de doelgroep begrijpt. We analyseren trends in de markt waarin je actief bent. En zorgen ervoor dat je daarop steeds net een stap voor kunt lopen. Voor een echte game-changer, waarna er geen weg meer terug is.

4. Concreet
Concrete concepten, waarmee we als bureau voor brainstormsessies heel duidelijk laten zien wat de bedoeling is. En op basis van de belangrijke KPI’s die we in overeenstemming met je vaststellen. Om vanuit daar te werken aan concrete plannen die het verschil maken. Op basis van een uniek concept, dat past bij de merkbeloften en het beeld dat je over wilt brengen op de doelgroep.

5. Strategisch sterk
Altijd strategisch, met een duidelijk doel voor ogen. Zodat we beiden weten waar we naartoe willen. Waarbij wij zorgen voor de invulling die er nodig is om daar te komen. Terwijl jij volledig in-control bent, omdat we heel gestructureerd werken en we op voorhand duidelijk aangeven hoe we de gestelde doelen voor je zullen bereiken.

Het zijn de unieke vaardigheden die ons maken tot jouw ideale partner als bureau voor brainstorms. Om creatief na te denken over de andere mogelijkheid, zonder daarmee teveel risico te hoeven nemen. Als een ervaren reclamebureau met brainstorm-talenten, met de jonge dynamiek van een bureau dat weet hoe de online wereld werkt. Omdat we daar zelf actief in zijn, voor de grote en kleinere klanten waarvoor we werken.

Brainstorm bureau in Nederland en daar buiten
We zijn een ervaren brainstormbureau in Nederland en ver daarbuiten. Zo worden we regelmatig ingevlogen naar het buitenland. Dit doen we voor uiteenlopende klanten, waarvoor we brainstorms organiseren en als marketingbureau werken aan specifieke campagnes om de zichtbaarheid of vindbaarheid te vergroten. Op die manier werkten we bijvoorbeeld voor:

SONY
Een wereldwijd enorme technologiefabrikant met een heel duidelijke propositie en sterk merk. Zowel in Nederland, de Benelux als in de rest van de wereld. En daarmee altijd op zoek naar nieuwe kansen, waar we als bureau voor brainstormsessies wel raad mee wisten.

Ondertussen.nl
In opdracht van Ondertussen.nl, dachten we na over hoe we de website nog beter konden positioneren om haar doelgroep te bereiken. Een unieke uitdaging voor onze creatieve vermogens, om tijdens de brainstorms al onze belangrijke vaardigheden op een mooie manier samen te laten komen. Inmiddels is de website overgenomen door een concurrent.

Wat mijn team en ik voor je kunnen betekenen
Benieuwd naar wat mijn team en ik voor je kunnen betekenen op het gebied van brainstorms? We gaan graag aan de slag als een digital marketing agency. Met een brainstorm voor nieuwe concepten die we kunnen uitdenken en ontwikkelen. Of met een specifieke campagne om als een zoekmachine marketing bureau de online vind- en zichtbaarheid structureel te verbeteren. Op basis van duidelijke KPI’s en doelstellingen. We kunnen veel zaken uit handen nemen of het je team zelf leren, zodat je daar tijdens het proces geen omkijken naar hebt.

We zijn gespecialiseerd in growth hacking en marketing
Waarmee we het uitgelezen bureau zijn op het gebied van ideation, bedrijfsbegeleiding en ideevorming. Altijd resultaat-gedreven en met de focus op het behalen van de gestelde doelen. Vanuit onze creatieve werkwijze en op basis van onze uitgebreide ervaring bij grote en kleinere organisaties. In Nederland en in de rest van de wereld, waardoor we ondanks ons jonge karakter beschikken over uitgebreide ervaring en diepgaande expertise. Meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen als we een brainstormsessie organiseren? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over.

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.