Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Een jonge spreker als keynote speaker: de ideale keuze voor een inspirerende sessie over digitalisering en business. In Nederland, voor heel Europa of wereldwijd: door een ervaren spreker met een jonge blik.

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Jesse van Doren is een jonge keynote speaker. Hij vormt een belangrijk middelpunt in de technologie-hausse in Nederland en timmert aardig aan de weg. Hij werd al eens bekroond tot de meest beloftevolle ondernemer van Nederland. Hij richtte onder andere tech communities op in meer dan 20 landen en was mede-oprichter van de World Hackathon Day. Een evenement waarbij 500 creatieven streden voor wereldwijde erkenning, als talent in de online wereld.

Jonge spreker Jesse van Doren

Jesse is een jonge keynote spreker en is beschikbaar om grote en kleine bedrijven te adviseren over organisatieveranderingen, marketing en digitalisering. Dus spreker gezocht? Dan zit je bij Jesse aan het juiste adres. Hij weet hoe businesses werken en inspireert met zijn jonge visie. In de afgelopen jaren werkte hij met zijn bedrijven voor ruim 350 organisaties! Bij grote opdrachtgevers zoals Google, Microsoft, Red Bull en in Nederland voor de Efteling. Boek Jesse als jonge spreker. Voor een keynote of voor een andere rol tijdens een congres of conferentie.

Je kiest daarmee voor het voordeel van een jonge spreker. Een spreker als Jesse heeft een bijzondere visie, zowel op de toekomst als op de huidige digitalisering die bij veel bedrijven plaatsvindt. Jesse is uitermate flexibel en spreekt jaarlijks op tientallen events als dagvoorzitter of spreker. Over innovatie en hackathons, net als over growth hacking en jongeren in het algemeen. Jesse weet grote trends te vertalen in praktische voorbeelden en maakt zijn lezingen altijd op maat, passend bij het publiek wat hij voor zich heeft.

Jonge spreker: Jesse van Doren


Het voordeel van een jonge spreker
Niemand staat zo midden in het technologische leven als een jonge spreker. Voor een verfrissende visie door een keynote speaker, die is opgegroeid met de technologie die grote businesses steeds slimmer inzetten. Om hun jonge klanten te bereiken en slimmere oplossingen te bieden. Om het verschil te maken en om op te vallen tussen al het beschikbare aanbod. In een wereld die snel verandert, weten  jonge sprekers als geen ander wat er gaande is.

Een jonge spreker boeken voor een keynote, maar met de ervaring die er nodig is om een goed verhaal neer te zetten. Voor een spreker die weet wat er nodig is om een zaal te inspireren en te motiveren. Met herkenbare voorbeelden en unieke inzichten, net als bijzondere oplossingen voor problemen waar we al jaren mee te maken hebben. Vanuit een frisse visie die een jonge spreker kenmerkt. En een keynote speech die verandering kan brengen, ten opzichte van de bekende verhalen die we al veel langer horen. Een jonge spreker kan de zaal echt in de fik zetten!

Sla een heel andere weg in, met een nieuwe visie voor digitalisering en op het gebied van business. In Nederland en daar buiten, dankzij de internationale mogelijkheden. In het Nederlands of in het Engels, om daar ook buitenlandse medewerkers en gasten op een goede manier bij te kunnen betrekken. Uiteenlopende mogelijkheden, altijd op basis van de motivatie om anderen een stap voor te zijn en een keynote speech die het verschil kan maken.

Jonge spreker voor een keynote: de mogelijkheden
Een jong talent als keynote speaker: de beste keuze voor grote organisatie die op zoek zijn naar een vernieuwende visie. Met ervaring bij Red Bull, Google, Microsoft, De Efteling en andere grote nationale en internationale klanten is Jesse een veelgevraagd jonge spreker. Voor een bijzondere blik op de toekomst en een creatieve oplossing voor problemen waar serieuze businesses al veel langer mee worstelen. Ontdek de mogelijkheden van een keynote door een jonge spreker:

1) Keynote over digitalisering
Een jonge spreker die het middelpunt vormt van de huidige technologie-hausse. Om inzichtelijk te maken wat er gaande is, wat de nieuwe trends zijn en wat er de komende jaren enorm gaat groeien. Digitalisering vanuit de kern waar het om draait, voor een helder inzicht in hoe businesses zich daar naar kunnen vormen.

2) Keynote over innovatie en Growth Hacking
Innovatie en Growth Hacking, om de weg naar voren vrij te kunnen maken. Groeien door nieuwe mogelijkheden te benutten, op een manier die alleen een jonge keynote speaker inzichtelijk kan maken. Vanuit een totaal andere visie en een nieuw perspectief, die zorgt voor motivatie en inspiratie bij je medewerkers of de rest van het publiek in de zaal.

3) Keynote over hackathons
Een keynote door een jonge spreker, die tevens medeoprichter was van de eerste World Hackathon Day. En geldt als jonge autoriteit op het gebied van hackathons in Nederland, georganiseerd voor grote ondernemingen zoals ING en Amnesty International.

En uiteraard is er meer mogelijk buiten deze voorbeelden om. Boek een jonge keynote speaker voor tijdens een congres en conferentie, of tijdens een bedrijfsdag waarbij je medewerkers op een bijzondere manier wilt inspireren en motiveren om in actie te komen. Een jonge spreker met ervaring als keynote speaker, om een bijzonder verhaal te presenteren dat de manier van denken verandert.

Wat mijn team en ik voor jeu kunnen betekenen
Jesse van Doren een jonge keynote speaker. Naast dat hij te boeken is als jonge spreker, heeft hij ook veel andere jonge sprekers in zijn netwerk. Je kunt ze inzetten als trendwatcher of futuroloog, of heel specifiek afgestemd op de digitalisering en de invloed op business. Vanuit de marketing en Growth Hacking of een andere discipline, altijd met een unieke blik op de wereld. Een jonge visie die helpt te motiveren en inspireren. Om het anders te doen en een tandje bij te schakelen.

Kies voor een unieke keynote speech door een jonge spreker, die weet wat er moet gebeuren om een zaal met deelnemers in beweging kan krijgen. Met uitgebreide ervaring in Nederland en daar buiten. Voor een verhaal dat nationaal en internationaal potten breekt. Neem nu contact op via het contactformulier onderaan deze website.

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.