Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Spreker over technologie gezocht? Jesse van Doren weet als geen ander wat eraan zit te komen en wordt vaak geboekt voor Keynotes over 5G dat eraan zit te komen, robotisering, de ontwikkeling van Artificial Intelligence (AI) en natuurlijk over hoe we Voice Assistants steeds slimmer gaan gebruiken.

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Jesse is uitgeroepen tot meest beloftevolle ondernemer van Nederland en wordt regelmatig geboekt als spreker over technologie. In de afgelopen jaren timmerde hij als technologie- en innovatie expert behoorlijk aan de weg en ging hij in de televisie serie: 'Jesse zoekt uitblinkers' voor VodafoneZiggo op zoek naar wat de meest snelgroeiende organisaties van Nederland met elkaar gemeen hebben. In veel gevallen: lagen hier nieuwe disruptieve technologieën aan ten grondslag.

Jesse is breed inzetbaar als spreker over technologie en wordt vaak geboekt voor Keynotes over 5G dat eraan zit te komen, robotisering, de ontwikkeling van Artificial Intelligence (AI) en natuurlijk over hoe we Voice Assistants steeds slimmer gaan gebruiken. Vaak splitst hij zijn lezingen ook nog toe op een specifieke sector. Het unieke aan Jesse is dat hij in de afgelopen jaren werkte voor meer dan 350 organisaties uit tal van verschillende sectoren, waardoor hij altijd praktische voorbeelden kan geven aan zijn publiek, zodat een ieder begrijpt wat voor impact technologie kan maken voor zijn/haar business.

Naast dat Jesse veel spreekt over de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie, laat hij met een knipoog ook graag zelf zien wat voor invloed technologie op ons kan hebben. Zo schoot hij in 2018 met oudjaar de eerste vuurpijl ter wereld via een spraakcommando de lucht in, om mensen wakker te schudden dat 2019 het jaar van voice zou worden en de mogelijkheden van dit geheel nieuwe besturingssysteem eindeloos zijn.

Het leuke aan Jesse is dat hij als spreker over technologie niet alleen goed op de hoogte is welke technologische ontwikkelingen eraan komen, maar het ook leuk vindt om te laten zien hoe technologie van invloed gaat zijn op hoe we leven, werken en ondernemen. Het is slechts één van de voorbeelden die laat zien wat er op het gebied van technologie al mogelijk is.

Of het nu gaat om het lanceren van vuurwerk met behulp van de Google Mini of om concrete toepassingen voor corporate-organisaties, Jesse van Doren onthult als spreker de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie. Hij weet waar bedrijven naar op zoek zijn en gebruikt zijn inspirerende stijl en aanstekende enthousiasme om samen zo snel mogelijk met technologie aan de slag te gaan.

Benieuwd hoe 5G het gebruik van internet en Internet of Things volledig gaat veranderen en welke rol kunstmatige intelligentie daarbij zal spelen? Met behulp van Voice Assistants kunnen we nu al allerlei taken uit laten voeren. Over een paar jaar gebruiken we die bovendien om processen te optimaliseren, waardoor er allerlei nieuwe mogelijkheden ontstaan.

Voice Assistants om processen te optimaliseren
Jesse gelooft als spreker over technologie dat voice nu nog geldt als een afstandsbediening, waarmee we kleine taken makkelijker kunnen uitvoeren. We vragen onze digitale assistenten met heel duidelijke instructies om kleine taken voor ons te doen. Op die manier doen we de gordijnen dicht, zetten we de verwarming een graadje lager of voorkomen we dat we de volgende ochtend te lang in bed liggen.

Dat gebruik als afstandsbediening zal de komende jaren gaan veranderen. Hij spreekt over ontwikkelingen in technologie, die het mogelijk maken om complete (keuze)menu’s over te slaan. De Voice Assistants zullen in staat blijken om complete processen te optimaliseren. Sneller en eenvoudiger, en met minder fouten bovendien. Met de komst van een nieuw soort microfoon, zullen onze smart home devices binnen 2 jaar slimmer worden dan ooit. Het is een belangrijke ontwikkeling, die laat zien dat innovatie ons leven opnieuw zal veranderen.

Kassasystemen en vuurpijlen
Jesse van Doren is een veelgevraagd spreker over technologie en is ervan overtuigd dat Voice de komende jaren heel veel groter gaat groeien: “Het is even wennen, maar we zullen steeds meer tegen apparaten zoals Google Home praten. Bovendien gaat dit binnen bedrijven een grote rol spelen, zoals aan de kassa. Voice Assistenten helpen processen te optimaliseren, bijvoorbeeld om sneller af te rekenen zonder handmatig door allerlei menu’s te moeten scrollen. Medewerkers kunnen spreken tegen het kassasysteem, om meteen te vinden wat ze nodig hebben,” aldus van Doren.

Hij vervolgt: “Niet lang geleden slaagden we er voor de eerste keer in om een vuurpijl te lanceren met een spraakcommando. Een leuk experiment, waar we enorm veel van hebben geleerd. En waar we veel plezier mee beleefden, omdat het laat zien waar Voice nu al toe in staat is. De komende jaren zullen de mogelijkheden bovendien alleen maar toenemen.”

5G, AI en humanification
Uiteraard zijn er allerlei onderwerpen mogelijk als je zoekt naar een spreker over technologie. Benieuwd naar een paar voorbeelden? We zetten enkele populaire keynotes op een rij:

5G: het komt eraan
De ontwikkeling van 3G naar 4G verliep stukken vlotter dan alle stappen die daaraan voorafgingen. Met de stap naar 5G wordt er nog veel meer mogelijk, omdat we daar ook allerlei slimme apparaten op kunnen aansluiten. Dankzij 5G kunnen we onze complete leefomgeving aansluiten op internet, om allerlei nieuwe technologische mogelijkheden te creëren. Wat gaan we hier de komende tijd van merken en wat zijn nu al voorbeelden van deze innovatieve technologie? Jesse van Doren legt als spreker uit hoe de nieuwe netwerkstandaard ons leven opnieuw zal veranderen.

AI: wat is er al mogelijk?
Binnen een thema als technologie kan niemand heen om Artificial Intelligence, de kunstmatige intelligentie (AI). Het gaat om systemen die zichzelf ontwikkelen, dankzij slimme algoritmen die het vermogen hebben om te leren van fouten die ze maken en ervaringen die ze opdoen. Een technologische ontwikkeling waar grote organisaties al dagelijks mee werken en waar nog veel meer kansen liggen voor kleine ondernemers. Jesse spreekt over de nieuwste ontwikkelingen en legt uit wat er al mogelijk is, iets dat veel verder gaat dan de meesten van ons weten.

Humanification: om het menselijk te houden
Hoe houden we het menselijk in een wereld waar technologie een steeds grotere rol lijkt te spelen? Een belangrijke vraag, om het handelen van de mens en van systemen goed met elkaar in balans te houden. En om de technologie menselijker te maken, waardoor we daar door heel de samenleving met veel plezier gebruik van kunnen maken. Interessant voor corporate organisaties, hun medewerkers en iedere doelgroep, omdat we er vroeg of laat allemaal mee te maken krijgen.

Spreker over technologie: Jesse van Doren
Op zoek naar een technologie spreker met uitgebreide ervaring? Jesse van Doren verzorgde keynotes voor meer dan 500 verschillende organisaties, waaronder Google, Rijkswaterstaat, Schoolleidersregister PO, KPMG, BouwKennis BusinessClub en Ministerie van Economische Zaken. Hij geldt als belangrijke trendwatcher én doener, omdat hij de visies die hij heeft ook daadwerkelijk in de praktijk brengt.

Jesse is een ondernemer met een heel duidelijke blik op de toekomst, waarin technologie een essentiële rol speelt. Met zijn bedrijven ontwikkelt hij oplossingen voor grote corporates en andere bedrijven over heel de wereld. Als spreker over technologie legt hij uit over de kansen die hij ziet en de ontwikkelingen die we de komende jaren kunnen verwachten. Op het gebied van Voice en Digitale Assistenten, net als wanneer het gaat om AI, 5G, robotisering en de Humanification van alle technologie.

Jesse is spreker op het gebied van technologie, waarbij hij erin slaagt vanuit zijn enthousiasme en bevlogenheid meer mensen met elkaar te verbinden. Dat is volgens hem de beste manier om mooie dingen te laten ontstaan, waarbij technologische ontwikkelingen een belangrijke rol spelen. Hij vindt oplossingen voor uitdagende problemen en inspireert met zijn keynotes voor uiteenlopende organisaties. Hij maakt technologie tastbaar en schetst zijn visie voor de komende (tientallen) jaren, waaruit blijkt welke kant we uiteindelijk op gaan en hoe technologie impact zal hebben op hoe we leven, werken en ondernemen.

Enthousiast over Jesse als spreker over technologie? Lees zijn verhaal of vul meteen het contactformulier onderaan deze website in. We horen graag van je!

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.