Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Design: van websites tot apps en infographics. Esthetisch mooi, voor een betere user experience (UX) en uitermate functioneel. Belangrijke eigenschappen die wat ons betreft samenkomen als we een ontwerp maken met ons webdesign bureau Brize.com.

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

We zorgen er als grafisch ontwerper en webdesign bureau voor dat we jouw website, app of andere online en offline uitingen ontwerpen zoals jij die graag ziet. We werken voor veel klanten in de regio Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en daar buiten. We zijn website ontwerper en app ontwerper. Ook zijn we designspecialist voor allerlei andere toepassingen. We ontwerpen zaken voor zowel online als offline, denk aan infographics en banners. Altijd op basis van een goed beeld van wat je wilt uitstralen. En wie de doelgroep is. Zodat de boodschap goed aansluit en de vormgeving aansluit bij de locatie waar het design te zien zal zijn.

We houden rekening met de snelheid waarmee bezoekers of passanten het design moeten kunnen verwerken. En welke doelstelling zij hebben als ze een banner of een infographic zien. Om daar het ontwerp op af te stemmen, zodat dit de beste conversie oplevert. Met kennis van zaken en data uit websites. Kennis die we ook offline toepassen, net als in apps en andere vormen van grafisch ontwerp die we maken. We werken niet voor niets voor veel klanten in de regio Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en daar buiten.

Wat doet een specialist in web en grafisch design?
De specialist in design of grafisch ontwerper heeft een aantal verschillende taken. Wij zorgen ervoor dat we de boodschap die je graag over wilt brengen online of offline zo mooi en functioneel mogelijk samenvatten. In een grafisch ontwerp, webdesign of ander ontwerp. Waar alles uit blijkt, zonder dat daar (veel) uitleg bij nodig is. Wij benutten de mogelijkheid van een afbeelding of een foto, om meer te zeggen dan duizend woorden.

Dat betekent dat we als grafisch ontwerper of website ontwerper altijd werken vanuit een specifieke wens om een boodschap over te brengen. Op een specifieke doelgroep en op een specifieke locatie. Stuk voor stuk belangrijke elementen, die bepalen hoe het ontwerp eruit moet komen te zien. Om ervoor te zorgen dat de doelgroep de boodschap niet mist, open staat voor de verwerking daarvan en zich aangesproken voelt. We gaan als app ontwerper anders te werk dan wanneer we aan een infographic werken. Toch is de basis altijd hetzelfde. Wij zorgen er namelijk voor dat we jouw vage idee of boodschap op een duidelijke manier overbrengen door middel van een design of ontwerp.

We doen dat voor allerlei toepassingen. Zoals een website, een app, infographic of een banner. Online en offline, altijd met de doelgroep, de boodschap en de locatie in het achterhoofd. Daar waar mogelijk zorgen we voor meetbare resultaten. Door middel van een A/B-test met twee varianten of door na te gaan hoeveel mensen een banner aanklikken. In lijn met de belangrijke KPI’s voor je organisatie, zodat ook het design daaraan zal bijdragen. We hebben als grafisch ontwerper en designer ook oog voor de commerciële belangen. Op basis van de belangrijke KPI’s, optimaliseren we vervolgens de designs voor meetbare resultaten.

Grafisch ontwerp: in alle facetten
We zijn als grafisch ontwerper en webdesign bureau gespecialiseerd in alle belangrijke facetten van het design. Dat betekent dat we kunnen werken aan bijvoorbeeld.

1) Websites:
We zijn website ontwerper. Een fris design voor een website, waar precies duidelijk is wat de bezoeker waar kan vinden. Voor duidelijke navigatie en heldere informatie, die aansluit bij waar de bezoeker op dat moment naar op zoek is.

2) Apps
Slim design door de app ontwerper. Voor gebruik op een smartphone of tablet, waarbij dit zo min mogelijk moeite kost. Doordachte user experience (UX), die de bezoeker of gebruiker onbewust weet te waarderen.

3) Infographics
Duidelijk infographic ontwerp, dat in een paar seconden duidelijk maakt wat honderden woorden aan tekst had gekost. De effectiviteit van een afbeelding of schema, gecombineerd met het esthetisch waardevolle van een design.

4) HTML 5 banners
Effectieve HTML 5 banners laten ontwerpen, door ervaren grafisch ontwerpers, met een commerciële achtergrond, zodat het de verkoop stimuleert. Inclusief A/B-testen om de meest effectieve banners te vinden en die verder te optimaliseren. Uiteraard zijn we als grafisch ontwerper gespecialiseerd in meer verschillende vormen van design. Online en offline, wij zorgen ervoor dat we de boodschap op een heldere manier overbrengen. Met een strak of juist fris design, desgewenst binnen de huisstijl die je op dit moment gebruikt.

Wat mijn team en ik voor je kunnen betekenen als webdesign bureau?
Benieuwd wat mijn team en ik als grafisch ontwerper en webdesign bureau voor je kunnen betekenen? Bijvoorbeeld in de regio Rotterdam, Utrecht, Amsterdam of daar buiten? We denken met je mee over het ideale design, door jouw organisatie of onderneming goed te analyseren. Wie je bent, wat je wilt vertellen en welk kanaal daarvoor het best geschikt is. We bepalen het type ontwerp dat daarbij aansluit en maken schetsen voor een goede eerste indruk. Aan de hand daarvan werken we aan een ontwerp voor een website, app, infographic, banner of een ander medium. Altijd afgestemd op de specifieke doelgroep. Om de boodschap zo helder en krachtig mogelijk over te brengen.

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.