Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Een futuroloog als spreker: voor een unieke blik op de toekomst. Over zwakke signalen die er al zijn, die zullen uitgroeien tot krachtige ontwikkelingen waar we allemaal mee te maken krijgen. In Nederland, daarbuiten en op wereldwijde schaal.

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Maar wat is de betekenis van futurist, futuroloog of futurologist? Een futuroloog zelfst.naamw. (m.): wordt ook wel gezien als een deskundige op het gebied van futurologie. Een spreker over de toekomst. Heel nabij of juist nog ver weg, maar altijd op basis van ontwikkelingen en trends die er de komende tijd toe gaan doen. Waar we langzaamaan allemaal mee te maken gaan krijgen, of die juist zorgen voor een plotselinge omslag. Vanuit een duidelijke visie op de toekomst, die er anders uit gaat zien dan we op dit moment gewend zijn.

Dat is waar een futuroloog steeds mee bezig is, om dat als spreker in Nederland en daarbuiten op een heldere manier over te brengen aan een zo breed mogelijk publiek. Specifiek voor organisaties en afgestemd op hun marketing of de branche waarin ze werken. En tijdens evenementen, waar de scope soms een stuk breder kan zijn. Altijd afgestemd op het publiek in de zaal, om hen mee te nemen op een reis naar de toekomst.

Bekende futurologen in Nederland zijn Jesse van Doren, Peter Joosten, Peter van der Wel, Adjiedj Bakas, Willem Peter de Ridder, Richard van Hooijdonk en Ruud Veltenaar. Ze geven veel lezingen en presentaties bij bedrijven door heel het land. Jesse is daarbij een van de jongste futurologen van het land en heeft in de afgelopen jaren tech communities opgezet in meer dan 20 landen. Hij bevindt zich letterlijk midden in de technologie-hausse.

Bovenstaande mindmap beschrijft welke concepten belangrijk zijn voor een futuroloog en hoe ze met elkaar samenhangen.

Dit doet een futuroloog
Een futuroloog heeft geen glazen bol, maar kijkt goed naar ontwikkelingen die er gaande zijn. Naar zwakke signalen in de samenleving en nieuwe ontwikkelingen die op het punt staan om door te breken. Om bij een breed publiek bekend te worden, zonder dat we daar op dit moment nog van op de hoogte zijn. En om dat tijdens keynote speeches te delen. Bijvoorbeeld door een jonge spreker zoals Jesse van Doren. Die zijn sporen verdiende als autoriteit op het gebied van hackatons, innovatie en Growth Hacking. Met ervaring bij grote organisaties zoals Google, Microsoft en Red Bull. Net als in Nederland bij De Efteling en tal van andere ondernemingen.

Jesse bracht jaren geleden al de eerste Google Glasses en Microsoft Hololens naar Nederland. Hij behoorde tot de eerste 50 in de wereld die deze nieuwe technologie mocht uitproberen. Toen Google de eerste zelfrijdende auto op het wegennet lanceerde in de VS, lanceerde Jesse direct daarna een campagne met Centraal Beheer Achmea dat ook de eerste zelfrijdende auto in Nederland was gespot.

'Als futuroloog laat ik graag zien wat er al mogelijk is.' -  Jesse van Doren

Voor een blik in de toekomst, schakel je een goede futuroloog als spreker in. Je kunt Jesse inzetten in Nederland en daar buiten, voor een nationaal of een internationaal publiek. Op basis van belangrijke ontwikkelingen die al gaande zijn, maar waar aan het oppervlak nog niet of nauwelijks iets van bekend is. Om de eerste stap te kunnen zetten, voordat ook het brede publiek daar weet van krijgt en de ontwikkeling niet meer te stoppen zal blijken.

Futuroloog Jesse van Doren aan het woord over zijn bedrijf

 
Spreker in Nederland of daar buiten: de mogelijkheden
1) Futuroloog als keynote speaker
Een blik op de toekomst tijdens een congres of een conferentie. Binnen een specifieke branche en vanuit innovatie, Growth Hacking of de digitalisering in het algemeen. Of juist heel breed en met herkenningspunten voor iedereen in het publiek. Een kijkje in wat er komen gaat door een keynote speaker die als futuroloog goed weet welke kant het uiteindelijk op zal gaan.

2) Futuroloog als trendwatcher
De trends van morgen, nu alvast in beeld door een ervaren futuroloog. Die als trendwatcher kan uitleggen wat eraan zit te komen en waar we in de nabije of verre toekomst allemaal mee te maken zullen krijgen. Voor een motiverend verhaal door een jonge spreker, die weet welke ontwikkelingen er spelen en hoe de wereld van morgen er voor ons uit zal gaan zien.

3) Futuroloog tijdens een inspiratiesessie
Inspirerend en motiverend, door een futuroloog die samen met het publiek in de toekomst kijkt. Om deelnemers in beweging te brengen of er binnen een organisatie voor te zorgen dat er nieuwe motivatie ontstaat. Om het anders te gaan doen en om alvast op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen die eraan gaan komen.

Uiteraard bestaan er daarnaast andere mogelijkheden om met een futuroloog voor een inspirerend en motiverend verhaal te zorgen. Voor een overtuigende keynote of een andere speech, door een jonge spreker die vanuit een eigen visie spreekt om een nieuw perspectief te bieden. De blik op de toekomst, binnen het bedrijf, de branche of op nationale of internationale schaal.

Zoek je een futuroloog? Wat mijn team en ik voor je kunnen betekenen
Een spreker gezocht en daarvoor specifiek op zoek naar een futuroloog in Nederland? Kies een spreker met kennis van zaken, die zwakke signalen oppikt en aan kan geven hoe de ontwikkelingen van de toekomst eruit zullen gaan zien.

Zonder een glazen bol, maar door goed te kijken naar wat er gaande is en hoe dat aansluit bij de verlangens en wensen van zowel consumenten als zakelijke gebruikers. Een blik op de ontwikkelingen die eraan zitten te komen, nog voordat die bekend zijn bij het brede publiek.

We organiseren een inspiratiesessie of zorgen er tijdens een bedrijfsdag of een evenement voor dat er een ervaren futuroloog aan het woord komt. Jong en jong van geest, maar met de ervaring van speeches en presentaties bij grote organisaties. Zowel nationaal als internationaal, voor een blik op de toekomst die blijft hangen bij  medewerkers of andere deelnemers van het evenement.

Kies voor een futuroloog of een trendwatcher die zorgt voor een inspirerend verhaal. Vanuit een team met jonge en enthousiaste specialisten, die werken voor zowel grote als kleine organisaties. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van digitalisering, marketing en bijvoorbeeld social media. Voor een kijkje in de toekomst, nog voordat deze bij iedereen op de stoep staat.

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.