Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Marketing en growth hacking: de ideale katalysatoren om een goed idee groots te maken. We zorgen er als growth hacking agency voor dat je viral kunt gaan of kunt groeien dankzij de kracht van big data.

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Als marketing en growth hacking agency zijn we gespecialiseerd in alle vormen van marketing, afgestemd op jouw unieke business-case. Op die manier helpen we jouw organisatie te groeien. We zijn als marketing & growth hacking agency jouw ervaringsdeskundige in PR, online en in de traditionele kanalen voor marketing. Zowel online als offline, altijd op basis van een gedegen plan en natuurlijk data-gedreven. Zet een growth hacking agency in dat weet wat er moet gebeuren om je merk of bedrijf op de kaart te zetten. Bij de specifieke doelgroep die je voor ogen hebt. Of die we je graag helpen te vinden.

Wat zijn marketing en growth hacking?
Marketing en growth hacking, wat is dat eigenlijk? We vertellen je er als ervaren growth hacking agency graag over. Marketing is een breed vakgebied. Gericht op het ‘vermarkten’ van je merk, product, dienst of de volledige organisatie. Voor grote organisaties die top-of-mind willen worden en dat willen blijven. Of voor kleinere organisaties die viral willen gaan om met een beperkt budget toch veel aandacht te genereren.

Marketing heeft betrekking op de belangrijke 5 P’s uit de marketingmix. Het gaat om het product, de prijs, de promotie, plaats en uiteindelijk de ‘people’: de mensen die eraan of ermee werken. Marketing gaat wat dat betreft om de juiste vormgeving van het product, met eigenschappen en voordelen die aansluiten bij de behoefte van de doelgroep. Net als om de juiste prijs. Om direct een brede doelgroep aan te spreken of juist een afroomstrategie te hanteren. Promotie en plaats zijn onlosmakelijk verbonden met marketing en growth hacking. Wij helpen je als growth hacking agency de juiste keuzes te maken, om je merk, product of organisatie goed in de markt te zetten.

Voorbeelden van marketing en growth hacking
Benieuwd naar de concrete mogelijkheden om een marketing en growth hacking bureau of agency in te zetten? We kunnen je daarmee op verschillende manieren van dienst zijn:

1. Viral Marketing
Viral marketing campaigns. Om met een klein budget toch grote prestaties te bereiken, we weten er als growth hacking agency alles over. Viral gaan met je merk, product of de volledige organisatie. Door buzz te creëren bij de doelgroep die je voor ogen hebt.

2. Public Relations
We zijn als growth hacking agency ervaringsdeskundige in PR. Wij weten welke kanalen er beschikbaar zijn en hoe die jouw boodschap oppakken. Voor uitstekende Public Relations. Belangrijke promotie voor je organisatie, waarmee je in het nieuws komt. Zo kunnen we middels online advertenties ruim 12.000 journalisten in Nederland targetten om jouw PR-campagne een extra boost te geven.

3. Unconventional PR
Viral gaan met onconventionele vormen van PR. Slimme tactieken en strategieën voor marketing en growth hacking. Wij weten als growth hacking agency wat er mogelijk is en hoe we een viral marketing campaign verpakken als een PR-moment.

4. Measuring Big Data
Er komen steeds meer big data voorbeelden bij, merken we als growth hacking agency. Organisaties zetten hun enorme bron aan data steeds slimmer in. Hierbij wordt vaak data mining en Artificial Intelligence toegepast om belangrijke patronen en inzichten te vergaren. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van: Google Analytics, Dataiku.com, Mixpanel.com en andere tools en databases, om waardevolle informatie te verschaffen. We hebben hier als growth hacking agency zelf ook veel ervaring mee.

5. Search Engine Optimization
Zoekmachine optimalisatie, om hoger te scoren in Google. We leggen uit wat SEO is, werken aan backlinks en zorgen voor de inzet van belangrijke SEO tools. Door content door een ervaren SEO tekstschrijver te laten schrijven: zorgen we voor een betere organische vindbaarheid.

6. Search Engine Advertising
Direct zichtbaar op internet, dankzij Search Engine Marketing (SEM). We kunnen gebruik maken van Zoekmachine adverteren (SEA) in Google en Bing. Net als via Yahoo, Amazon en de belangrijke vergelijkingswebsites. Een brede strategie om online efficiënt te adverteren.

Wat mijn team en ik voor je kunnen betekenen als growth hacking agency:
We zijn een gespecialiseerd marketing en growth hacking agency. Onze aanpak begint altijd met een analyse van de huidige situatie. Wat doe je al aan marketing en wat zou je daarmee graag willen bereiken? We bepalen de belangrijke KPI’s voor jouw organisatie. Aan de hand daarvan ontwikkelen we de strategie. Met concrete tactieken. Om viral te gaan met een slimme campagnes of bijvoorbeeld om de organische vindbaarheid te verbeteren.

Vanuit de analyse maken we een gepersonaliseerd ‘growth book’, waar je de komende drie maanden aan kunt werken samen met ons als growth hacking agency. We werken aan growth hacking, afgestemd op de specifieke doelgroep, jouw type onderneming en de belangrijkste doelstellingen. Met meetbare resultaten, aan de hand van periodieke rapportages. Op die manier houden we bij waar we aan werken en wat het oplevert. Zodat jij de kans hebt om viral te gaan, meer te verkopen  of door middel van een PR campagne meer publiciteit te genereren.

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.