Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Spreker gezocht? Zorg met een speaker of the day voor een inspirerend en activerend verhaal. Een verhaal van iemand uit het vak. Of iemand die een totaal ander perspectief laat zien, vanuit een andere invalshoek.

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Bekende en goede sprekers zoals Jesse van Doren weten als geen ander een verhaal te vertellen. Met een belangrijke doelstelling, een uitdaging die ze ervaren en een verhaal over hoe ze die uiteindelijk behalen of overwinnen. Meeslepend en inspirerend, zodat de speaker of the day een indruk maakt die het publiek niet zomaar zal vergeten.

Interessante en leuke sprekers kunnen optreden als keynote spreker en zorgen er daarmee voor dat ze goed de toon zetten bij de opening of afsluiting van de dag. Er bestaan uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van sprekers en dagvoorzitters. Dus, een spreker gezocht? Daarmee zijn mijn team en ik je graag van dienst, binnen de uiteenlopende onderwerpen waarmee we kunnen inspireren. Op de pagina 'wat kost een spreker' vind je meer informatie over waarom sprekers bepaalde tarieven hanteren.

Spreker gezocht? Jesse werd uitgeroepen tot meest beloftevolle ondernemer van Nederland


Wat doet een spreker?
Een speaker of the day, wat doet die eigenlijk? Goede en bekende sprekers zoals Jesse van Doren vertellen hun eigen verhaal, toegepast op de specifieke situatie en het publiek. Om hen te prikkelen de volgende stap te zetten of ze vanuit een totaal andere invalshoek na te laten denken over eigen keuzes die ze maken. Een spreker gezocht die de zaal kan wakkerschudden of die juist een dromerige toekomst schetst op basis van technologische mogelijkheden? Mijn team en ik zorgen ervoor dat je kunt rekenen op een inspirerende spreker. Een speaker of the day, die ervoor zorgt dat het publiek er nog lang over na zal spreken.

Een spreker zoals Jesse van Doren kan er als keynote speaker voor zorgen dat de dag inspirerend wordt geopend en dat iedereen vol energie zit om de workshops van andere sprekers in te gaan. Of dat iedereen meteen op hetzelfde niveau zit, in de juiste denkrichting. Jesse is breed inzetbaar; als leuke of interessante spreker, met een onderwerp waar iedereen raakvlakken mee heeft of ter afsluiting van de dag. Hij kan  ervoor zorgen dat een ieder met een duidelijke boodschap en activerende afsluiter naar huis gaat. Klaar om in actie te komen, en om in de praktijk te brengen wat er gedurende de dag verder verteld en geleerd is. Spreker gezocht? Verder zoeken hoeft dus niet meer.

Sprekers Jesse van Doren en Igor Beuker met elkaar in gesprek


Spreker gezocht: uiteenlopende mogelijkheden
Een spreker gezocht en benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? We zijn gespecialiseerd in Keynotes over blockchain, diverse technologische onderwerpen en leuke verhalen. Inspirerend, energiek en activerend. Maak gebruik van de kracht van bekende en goede sprekers, die weten hoe ze een zaal aan zich moeten binden. En die weten hoe ze een verhaal vertellen dat blijft hangen. Om een belangrijke boodschap over te dragen. Of om te inspireren om het vanaf morgen anders te gaan doen, op basis van nieuwe inzichten vanuit een totaal andere invalshoek.

Kies voor de interessante en leuke sprekers die we als team naar voren kunnen schuiven. Voor een inhoudelijk verhaal over de technologie van de toekomst, over webdevelopment, marketing en growth hacking. Of over design, social media of het verhaal van een jonge ondernemer en de uitdagingen die er op zijn of haar pad komen. Vanuit diverse onderwerpen en verschillende invalshoeken, altijd voor een inspirerend verhaal dat blijft hangen. Als keynote speaker, die er als speaker of the day voor zorgt dat je een belangrijke headliner neer kunt zetten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden, zowel qua onderwerp als lengte en insteek. Of je nu een jonge spreker zoekt, een gastspreker of trendwatcher. Wij weten hoe we jouw (online) event tot een succes kunnen maken.

KPMG zocht een spreker. Jesse van Doren werd het Digital Transformation gezicht


Spreker gezocht? Wat mijn team en ik voor je kunnen betekenen
Benieuwd wat mijn team en ik voor je kunnen betekenen zodra er een spreker gezocht wordt? Vanuit onze tech communities hebben we een breed netwerk van interessante sprekers. Boek Jesse van Doren als speaker of the day, net als een van de andere tech-talenten met een inspirerende visie.

Een keuze vanuit een inhoudelijke vraag naar de technologie, werkwijze of het onderwerp dat je wilt bespreken. Of vanuit de inspiratie waarvoor je wilt zorgen. Met een verhaal dat aanspreekt en bovendien goed blijft hangen. Om een belangrijke boodschap mee te geven aan het publiek.

We traden op als speaker of the day voor diverse grote organisaties. Dat betekent dat we weten wat erbij komt kijken om als keynote speaker een dag te openen, of die af te sluiten en de belangrijke leermomenten van de dag samen te vatten. We zijn thuis in onze rol, ook in combinatie met andere interessante en leuke sprekers. Wij zorgen ervoor dat we er als goede en bekende sprekers voor zorgen dat het verhaal overkomt. Toegepast op de specifieke organisatie of ter inspiratie, vanuit een heel ander werkveld.

Een spreker gezocht op het gebied van blockchain en andere inspirerende technologie? Over growth hacking, development, social media of design? Het zijn onderwerpen die ons uitstekend liggen. Neem contact op, dan vertellen we je graag meer over de manier waarop we eerder keynote speaker waren en er binnen deze onderwerpen voor zorgden dat we een zaal inspireerden.

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.