Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Webdevelopment experts: specialisten in de diverse CMS-systemen. Met goede kennis van WordPress, Magento, Webflow en andere systemen. Zoek niet verder, wij ontwikkelen professionele websites en webshops.

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Als webdevelopment expert kunnen we dingen voor je bouwen. Of we kunnen je trainen door middel van een workshop of  lezing om de technologische mogelijkheden te schetsen voor jouw organisatie. De trainingen en lezingen worden gegeven door specialisten die de websites en systemen zelf bouwen. Uit de eerste hand, vol praktische tips om daar zelf mee aan de slag te gaan of daar een ervaren specialist voor in te huren.

Specialisten uit het werkveld, die hun kennis en expertise bovendien goed kunnen overbrengen. We gaan graag voor je aan de slag als webdevelopment expert. We ontwikkelen websites binnen de verschillende CMS-systemen. Op basis van je specifieke wensen, aan de hand van de technologische mogelijkheden. Vooruitstrevend en innovatief, terwijl we als webdesign bureau uitgaan van de concrete manier waarop je hier gebruik van wilt maken. Voor een toepassing die aansluit bij je werkwijze en bedrijfsdoelstellingen, net als het imago dat je naar buiten toe wilt uitstralen.

We zorgen er als webdevelopment expert voor dat we voor je aan de slag gaan. Of dat we tijdens een workshop je trainen, met onze kennis van WordPress, Magento, Webflow of een van de andere systemen. We organiseren een lezing waarin we de toekomst van de systemen schetsen of zorgen ervoor dat we op basis van de huidige website een goed alternatief adviseren. Wat dat betreft kunnen we van alles voor je betekenen, afhankelijk van de kennis en kunde die je zoekt in een webdevelopment expert.

Wat doet een webdevelopment expert?
Maar, wat doet een webdevelopment expert eigenlijk? We werken doorlopend aan de verschillende CMS-systemen, om daar geavanceerde en professionele websites mee te bouwen. Het CMS is een Content Management Systeem. Een systeem om de website eenvoudig te kunnen beheren, zonder dat daar technische kennis voor nodig is. Geen benodigde kennis van programmeren en codes, terwijl het wel mogelijk is om de website bij te houden, die te updaten en nieuwe content toe te voegen.

Wij zorgen er als webdevelopment expert voor dat we je daar goed over kunnen adviseren, dat we er daadwerkelijk zelf aan kunnen bouwen of dat we technologische mogelijkheden laten zien waarvan je wellicht nog niet op de hoogte was. Om te inspireren, je heel concreet van dienst te kunnen zijn of een team te trainen dat hier vervolgens zelf op een goede manier mee aan de slag kan.

Als webdevelopment expert werken we bijvoorbeeld aan WordPress, Magento en Webflow. Net als een aantal andere systemen. We hebben daardoor diepgaande expertise van wat daarmee mogelijk is. We kunnen je als webdevelopment expert aangeven hoe je daar in de praktijk gebruik van kunt maken. Voor een website met een professioneel design, op basis van geavanceerde mogelijkheden. Waar je dankzij onze inzet als expert in development voor het web toch op een heel gebruiksvriendelijke manier gebruik van kunt maken. Geavanceerde technologie in een gebruiksvriendelijk jasje, zodat jij of je collega’s daar zonder problemen zelf mee kunnen werken. Eén van onze belangrijke taken als webdevelopment expert, is ervoor zorgen dat een zo groot mogelijke groep gebruikers met het systeem aan de slag kan.

Development specialist: uitgebreide expertise
We beschikken als development specialist over uitgebreide expertise, met de diverse CMS-systemen.

Het gaat dan bijvoorbeeld om:
1. WordPress
We zijn WordPress specialist. Het CMS dat goed is voor 29% van alle websites op internet. Met een enorme online community, die dagelijks werkt aan nieuwe features en handige plugins. Het populairste systeem voor een eigen website of blog.

2. Magento
Als specialist in Magento vertellen we je graag meer over het gebruik hiervan. Of verzorgen we de installatie en configuratie. We gaan in op specifieke features of trainen medewerkers om hier gebruik van te kunnen maken.

3. Webflow
We zijn Webflow specialist, waardoor we als geen ander weten hoe design en development hierin samenkomen. We leggen je als webdevelopment expert uit wat er mogelijk is. En hoe je daar met schone en semantisch samenhangende code gebruik van kunt maken.

We zijn allround webdevelopment experts, ervaren in de diverse systemen die er beschikbaar zijn. Om je daar meer over te vertellen tijdens een lezing, door er zelf aan te werken of door er tijdens een workshop voor te zorgen dat jij en je collega’s daar zelf mee aan de slag kunnen. Wij zorgen er als CMS developer en specialist in WordPress, Magento en Webflow voor dat deze systemen geen geheimen voor je hoeven te hebben.

Wat mijn team en ik voor je kunnen betekenen als webdevelopment expert
We zorgen er als webdevelopment expert voor dat onze kennis tot je beschikking staat. In de vorm die je wenst. Zo organiseerden we workshops voor grote organisaties, om ervoor te zorgen dat de eigen medewerkers daarmee goed kunnen werken. En hielden we lezingen en keynotes over de systemen, om de toekomst daarvan te schetsen. Met unieke features en mogelijkheden, die het mogelijk maken om een professionele en geavanceerde website te gebruiken. Een website die in het gebruik toch uitermate gebruiksvriendelijk werkt. Of we gaan zelf als expert in webdevelopment aan de slag, om nieuwe mogelijkheden toe te voegen of een specifieke plugin te ontwikkelen. Altijd op basis van uitgebreide expertise en onze ervaring met de diverse CMS-systemen. We gaan graag voor je aan de slag als WordPress, Magento en Webflow specialist.

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.